أمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر اتقوا الله إحنا مش تماثيل
ايجي ناو EgyNow
2025-7-11T14:40:09+03:00

اخبارالمنوعات، أمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر اتقوا الله إحنا مش تماثيل .،أمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر اتقوا الله إحنا مش تماثيل،حيث يتابع الكثير من الناس بمشاهدة ومتابعه الاخبار، و يظهر ان هذا الموضوع يرتفع معدل البحث عن التاليأمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر: "اتقوا الله.. إحنا مش تماثيل"في مواقع التواصل الاجتماعي و علي محركات البحث بشكل متواصل ، لذا نتابع معكم تفاصيل ومعلوماته كما وردت من المصدر المكتوب بالاعلى تابعونا لمعرفة التفاصيل الان.


أمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر: "اتقوا الله.. إحنا مش تماثيل" دينا إسماعيل الجمعة 11/يوليو/2025 - 02:30 م 7/11/2025 2:30:01 PM أمينة

أعربت الفنانة والمطربة الشعبية أمينة عن غضبها الشديد تجاه بعض التعليقات المسيئة التي انتشرت على مقاطع الفيديو الخاصة بعزاء الفنان الراحل أحمد عامر، مؤكدة أنها حضرت العزاء الذي أُقيم داخل نقابة المهن الموسيقية، وأن بعض العناوين والتعليقات المتداولة على مواقع التواصل الاجتماعي لا تعبر عن الحقيقة بأي شكل من الأشكال.

وقالت أمينة في منشور عبر حسابها الرسمي على موقع “إنستجرام”:

“استفزتني التعليقات اللي شفتها على فيديوهات عزاء أحمد عامر، الله يرحمه، والناس معذورة برضه لأن العناوين المكتوبة لا تمت للواقع بصلة. أنا حضرت العزاء داخل نقابة المهن الموسيقية، لكن للأسف البعض بيتكلم من غير ما يفهم، وبيهبدوا كلام وخلاص.

"مش لاقيين حاجة تتهمونا بيها"

وأضافت أمينة: "واضح إن في ناس مش لاقية حاجة تتهمنا بيها، فبيختلقوا اتهامات زي إننا بندخل مكيفات أو بنشرب حاجات، وده غير صحيح عن نفسي، لا بشرب مياه ساقعة ولا بدخن أي نوع، وحسبي الله ونعم الوكيل في اللي بيقول كلام مش فينا".

وتابعت بتأثر واضح: "اللي يشرب هو حر طالما مش بيأذيني، لكن لما تتهم فنانين مالهمش ذنب، وكمان حد متوفي، فده شيء مؤلم كمان اللي كاتب إني ما وقفتش في عزاء أخويا، بقوله منك لله، علاقتي بأهلي فوق الممتازة، الحمد لله، ومفيش خصومة بيني وبين حد".

"إحنا مش من توبى ولا عايشين دور.. إحنا بنعاني"

وواصلت أمينة دفاعها: "لا أنا طلعت من توبى، ولا عايشة دور النجمة، ولا عندي مشاكل مع حد، لكن استفزاز الناس بقى كبير، وفي قلة أدب من البعض إلا من رحم ربي والناس بتحسدنا وتحسب علينا كل حاجة، وناسيين إننا بنتعب وبنعاني زي أي حد".

وختمت الفنانة رسالتها بنداء مؤثر، قائلة: "أنتم مش عارفين إحنا بندفع إيه مقابل شهرتنا، ولا عارفين حجم الألم اللي بنعيشه، كفاية ظلم، إحنا مش تماثيل شمع، إحنا بشر بنحس ونتوجع، اتقوا الله فينا، وكفاية تجريح".

آخر أعمال المطربة أمينة

يذكر، أن آخر أعمال المطربة أمينة طرحها لأغنية بتخونى يا وليد من كلمات مصطفى حسن وألحان محمد عبد المنعم وتوزيع محمد عباس وميكس وماستر هانى محروس وإشراف عام سامح على ومن إخراج كامبا.



تفاصيل اكثر من المصدر الان

نشير الى ان هذه هي تفاصيل أمينة تهاجم تعليقات عزاء أحمد عامر: "اتقوا الله.. إحنا مش تماثيل"،وتم نقلها من وشوشة نرجوا بأن نكون قد وفقنا بإعطائك التفاصيل والمعلومات الكامله .

تابع جديدنا

صحافة العرب

نبض الجديد

الاكثر مشاهدة اليوم

احدث الأخبار